Gallery13
Количка

Автоматичен повод за куче в зелено

Автоматичен повод за куче в зелено
Автоматичен повод за куче в зелено
Автоматичен повод за куче в зелено
Автоматичен повод за куче в зелено
Автоматичен повод за куче в зелено
  • Наличност: На склад
  • Модел: 0316
19.90лв.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

ОПИСАНИЕ:

Автоматичният повод е предназначен за малки и средни по размери домашни любимци. Издържа куче с тегло до 18 килограма. Ако използвате при по-високо тегло, може да се скъса каишката от напрежението, на което ще бъде подложена. Осигурява приятна и безпроблемна разходка. Съвместим с е всякакви видове нашийници и нагръдници, независимо от марката и модела. Регулирането на дължината дава възможност по време на разходка при разминаване с друго куче, да можете да определяте разстоянието, за да избегнете неприятности, в случай, че е то е агресивно. 


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Поставете каишка или нагръдник на вашето куче, след което с помощта на закопчалката  добавете и автоматичния повод. Може да контролирате дължината му и да я фиксирате с бутон за заключване. По този начин осигурявате безопасна разходка на вашето куче. Важно е да знаете, че е препоръчително да не използвате повода при домашни любимци, които са трудно контролируеми или непослушни, тъй като могат да се измъкнат от него или да го скъсат.


ДИЗАЙН:

Дръжката на повода е изработена от издръжлива АВS пластмаса. Тя е в зелен цвят, като е декорирана с бели черепи. Дизайнът ? е удобен и ергономичен, и няма опасност да се изплъзне, докато я използвате. Поводът е изработен от черен полиестер. Той е здрав. Върху дръжката има стоп бутон за регулиране, контролиране и фиксиране на дължината на повода. Катарамата е метална. Тя е изключително надеждна и стабилна.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Дължина на повода: 4,5 метра;

Размер на дръжката: 14 см * 10,5 см * 3,5 см;

Тегло на повода заедно с дръжката: 216 грама